Collectie Apple Watch Pictograms Uitstekend

Collectie Apple Watch Pictograms Uitstekend. Het verdwijnt als je het horloge ontgrendelt. Terwijl u ze verplaatst, worden pictogrammen op de buitenrand kleiner dan de pictogrammen in het midden. Daar ziet u het pictogram met de rode stip en een paar andere. Het blauwe druppelpictogram geeft de waterslotfunctie aan.

3713223

Beste 3713223

De apple watch heeft ook een aantal handige slotpictogrammen om u te vertellen dat uw apple watch is vergrendeld. Een van de handigste functies van de apple watch is de statuspictogrammen vanaf de bovenkant van het scherm, die ons snel en in één oogopslag op onze smartwatch vertellen of we dat hebben niet. Het blauwe hangslot betekent dat je apple watch op slot zit. Het verdwijnt als je het horloge ontgrendelt. Hierdoor kan het moeilijk worden om op het gewenste pictogram te tikken.

Het blauwe druppelpictogram geeft de waterslotfunctie aan.

Een van de handigste functies van de apple watch is de statuspictogrammen vanaf de bovenkant van het scherm, die ons snel en in één oogopslag op onze smartwatch vertellen of we dat hebben niet. Dit is echter eenvoudig op te lossen. Een van de handigste functies van de apple watch is de statuspictogrammen vanaf de bovenkant van het scherm, die ons snel en in één oogopslag op onze smartwatch vertellen of we dat hebben niet. Terwijl u ze verplaatst, worden pictogrammen op de buitenrand kleiner dan de pictogrammen in het midden. Tik op de iphone op apple watch handmatig koppelen onder het venster om de code te scannen.

3713223

Terwijl u ze verplaatst, worden pictogrammen op de buitenrand kleiner dan de pictogrammen in het midden. Daar ziet u het pictogram met de rode stip en een paar andere. Tik op de iphone op apple watch handmatig koppelen onder het venster om de code te scannen. Dit pictogram verdwijnt zodra het weer verbinding krijgt en wordt vervangen door de groene stippen zoals hierboven. Het verdwijnt als je het horloge ontgrendelt... Tik op de iphone op apple watch handmatig koppelen onder het venster om de code te scannen.

Popular posts from this blog

3Ds Max Quad Menu